Da li je ovo najgori ljubavni oglas na svetu?

Huffington Post
Da li je ovo najgori ljubavni oglas na svetu?

Jedan čovjek iz Teksasa traži ljubav i to ne bilo kakvu.

Ovaj "Romeo" iz Ostina ima 39 godina i Devica je u horoskopu. On nudi nagradu od 1.500 dolara za svakog ko mu pronaše djevojku kakvu želi, a to ne može biti bilo ko.

Na svom sajtu "Besani u Ostinu" (Sleepless In Austin) on objašnjava svoje potrebe.

"Imam 39 godina (datum rođenja 18. 9. 1974. što me čini Dejvicom), visok sam 193 cm i težak 88,5 kg. Tražim djevojku koja je mršava ili atletske građe. Nikog ko ima preko 59 kg. Godine: od 21 do 41, bijelkinju, hispano ili evropskog porekla", piše on.

Zatim navodi šta misli o seksualnoj prošlosti svoje buduće djevojke.

"Neću se viđati sa bilo kojom djevojkom koja je ikada učestvovala u ‘trojci’ ili imala mnogo seksualnih partnera. Ne treba mi niko promiskuitetan. Želim normalnu, pristojnu djevojku dobrog srca".

Slijedi njegovo mišljenje o rasama.

"Nikada se ne bih zabavljao sa crnkinjom. Ne interesujeme čak i ako izgleda kao Hali Beri, nikada neću izlaziti sa crnkinjom. Ne vjerujem da bi bijelci i crnci trebalo da se mješaju ili imaju djecu. U redu je kada je riječ o bjelcima i hispano rasi. Ali, crnci ne dolaze u obzir. Ne bih se NIKADA zabavljao sa ženom koja je IKAD bila seksualno aktivna sa crnim muškarcem", piše ovaj čovjek.

Zbog mnoštva negativnih komentara koje je dobio, ugasio je sajt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana