Četiri tajne svakog muškarca

tportal.hr.
Četiri tajne svakog muškarca

Postoje žene koje misle da njihov muškarac nema tajni pred njima, a za njihovu situaciju postoji i naziv: samozavaravanje. Baš kao i žene, muškarci imaju puno tajni.

 

Iako nisu svi muškarci isti, ove četiri tajne ima većina njih. Drage dame, nemojte se šokirati:

Zamišljaju vas golu
Svaki muškarac, u bilo kojoj situaciji, u jednom trenutku će da vas zamisliti golu. To može biti u sred poslovnog sastanka ili neobaveznog razgovora na ulici, ali to rade svi: Građevinski radnici pored kojih prolazite, prijatelji vašeg dečka, pa čak i vaš najbolji prijatelj. Ako ste žensko i ako ste pričali više od jedanput, sigurno vas je zamislio golu.

Ne treba im romantika
Ne kažemo da nisu romantični, ali realno, muškom rodu romantika uopšte nije potrebna. Žene su drugačije sazdane, pa će tako buket cvijeća ili bombonjera za njih učiniti čuda, ali muškarci bi mogli cio život da provedu a da i ne osjete potrebu za romantičnim gestovima. Sva sreća da njihova romantičnost često znači nagradu, inače bismo živjeli u jednom običnom, dosadnom svijetu.

Nemaju planove
Djevojka koja je dva mjeseca u vezi zna tačno kuda želi da ta veza ide. Muškarci ispod 30 godina rijetko znaju svoje planove za slijedeću nedelju, a kamo li šta će da bude u budućnosti. Dok djevojčice odrastaju sanjajući o savršenom muškarcu i znaju detalje sopstvene svadbe, muškarci jednostavno pokušavaju da se zabavljaju, bez puno razmišljanja šta će biti za nekoliko godina.

Svi gledaju porniće i masturbiraju
Svako malo naletimo na devojku koja je uvjerena da njen dečko, otkad je s njom, više nema potrebu za samozadovoljavanjem i porno filmovima. Iako je ovo slatka laž u koju biste možda i htjele da vjerujete, morate biti svijesne da im je to u krvi i da im ništa neće smanjiti potrebu za tim uživanjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana