Zvijezdu Premijer lige žena uhvatila sa ljubavnicom preko kamere

Telegraf
Zvijezdu Premijer lige žena uhvatila sa ljubavnicom preko kamere

Jedna od najvećih zvijezda Premier lige suočava se s razvodom nakon što ga je supruga uhvatila na djelu kako uvodi nepoznatu ženu u njihov porodični dom, javlja "MailOnline".

Šokantni trenutak zabilježen je na "Ring kameri", a otkriće je uslijedilo nakon što je prevarena supruga, koja je u to vrijeme bila na odmoru s djecom, dobila poruku na Instagramu sa fotografijom na kojoj je prikazan njen muž u bračnom krevetu s drugom ženom, uz poruku: „Spavala sam s tvojim mužem.“

Izvor blizak paru otkrio je da je supruga bila potpuno šokirana i slomljena kada je pregledala snimak s "Ring kamere" i vidjela supruga kako se vraća kući s misterioznom ženom. „Ništa vas ne može pripremiti za ovako nešto,“ rekao je izvor. Iako je fudbaler, koji je inače igrao i na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, pokušao da je uvjeri da je slika koju je dobila lažna, supruga je odlučila da provjeri snimke s kamere, što je potvrdilo njene najgore sumnje.

Ovaj skandal ubrzo se proširio među fudbalerima, pa su neki od saigrača počeli da ga zovu „Ringo“ iza leđa, aludirajući na način na koji je otkrivena njegova prevara. „Svi igrači su znali za to, kao i njihove porodice, jer se pričalo o tome u Njemačkoj. Ipak, ovo nije šala, jer je zbog toga došlo do raspada jedne porodice,“ dodao je izvor.

Supruga je, nakon što je primila poruku na Instagramu, odmah kontaktirala supruga, ali on je snažno negirao bilo kakvu krivicu, tvrdeći da je fotografija lažirana. Međutim, kada se vratila kući i pregledala snimke, otkrila je nepobitni dokaz njegove prevare. Na snimku je prepoznala ženu s kojom je njen muž bio u njihovom domu, što je potvrdilo autentičnost fotografije koju je ranije primila.

„Oni su godinama bili veoma srećni u braku. Ona je jedna od najpoznatijih supruga fudbalera, a on je jedno od najprepoznatljivijih lica u Premijer ligi. Šokantno je kako je njihov brak došao do kraja,“ zaključuje izvor.

Ovaj slučaj podsjeća na čuveni skandal između Kolin Runi i Rebeke Vardi, poznat kao „Vagata Kristi“, kada je Kolin optužila Rebeku za curenje informacija u medije, što je dovelo do suđenja i gubitka tužbe za klevetu od strane Vardi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana