Zvijezde za koje niste znali da imaju blizanca

hot.hr
Zvijezde za koje niste znali da imaju blizanca

Običnim ljudima je teško da zamisle kako je to biti slavna osoba sa svim tim usponima i padovima. Ali, da li ste se ikad pitali kako bi bilo biti brat ili sestra blizanac nekoj slavnoj osobi?

Ešton Kučer

Ešton Kučer (35) pet minuta je stariji od svog brata blizanca. Dok Ešton boravi pod svijetlima reflektora, njegov brat blizanac Mičel Kučer daleko je od svega toga. Mičel Kučer ima cerebralnu paralizu, a imao je i presađivanje srca dok je bio mlađi. Uz ljubav i potporu svoje porodice, a posebno starijeg brata Eštona, Mičel je preživio sve to i dalje se bori i inspiracija je mnogima.

Alanis Moriset

Pjevačica Alanis Moriset (39) ima brata blizanca. Zove se Vejd Moriset i od njega je starija 12 minuta. Vejd je pokušao da ostvari više od svoje starije sestre pa je snimio tri muzička albuma, postao instruktor joge i terapeut te napisao i nekoliko knjiga na tu temu. I dalje se bavi muzikom i pisanjem, uglavnom o meditaciji i jogi.

Skarlet Johanson

Iako bi mnogi možda više voljeli da glumica Skarlet Johanson (29) ima sestru bliznakinju, ona takođe ima brata blizanca. Zove se Hanter Johanson i Skarlet je starija od njega tri minuta. Skarlet i Hanter Johanson zajedno se pojavljuju u filmu "Manny & Lo" iz 1996. godine.

Žizel Budšen

Malo je žena na svijetu ljepših od supermodela Žizel Budšen (33). Njena sestra bliznakinja Patrisija Bundšen poprilično je blizu. Žizel je pet minuta starija od svoje sestre, a zanimljivo je i da Žizel osim sestre bliznakinje ima još četiri sestre: Rakelu, Grasijelu, Gabrijelu i Rafaelu!

Kifer Saterlend

Kifer Saterlend (47) ima sestru blizanakinju Rejčel Saterlend od koje je stariji sedam minuta. Rejčel nije krenula stopama svog brata i oca koju su slavni glumci. Živi povučenim životom u Torontu gdje je zaposlena u postprodukcijskom nadzoru.

Vin Dizel

I Vin Dizel (46) spada među slavne osobe koje imaju blizanca! Braća i sestre slavnih uglavnom izbjegavaju medijsku pažnju, a Vin Dizelov brat blizanac Pol sve to apsolutno ignoriše.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana