Zvijezde koje su rođene bogate

tracara.com
Zvijezde koje su rođene bogate

Neki ljudi su stvarno rođeni pod srećnom zvijezdom.

Oni imaju uspješne glumačke, muzičke i televizijske karijere, ali da li biste čuli za njih da nisu imali bogato djetinjstvo? Za neke od njih sigurno, jer im se talenat ne može osporiti.

Dženifer Aniston

Poznata američka glumica rođena je u glumačkoj porodici. Njen otac je Jon Aniston, a majka Nensi Dov, dok joj je kum poznati glumac starije generacije Teli Savalas. Odrasla je u Los Anđelesu, ali se kasnije sa roditeljima preselila u Njujork gdje je zvaršila veoma uglednu školu za muziku i umjetnost.

Gvinet Paltrou

Ova američka glumica je ćerka poznate glumice Blajt Dener i režisera/producenta Brusa Paltroua. Njena rođaka je bivša političarka Gabrijel Gilfords. Gvinet je odrasla u Santa Moniki, pa se preselila u Njujork, gdje je išla u privatnu, žensku školu.

Anđelina Džoli

Lijepa glumica ćerka je poznatog glumca Džona Vojta i glumice Markelin Bertrand. Anđelina je pohađala srednju školu na Beverli Hilsu, ali pošto su joj se roditelji razveli uvijek se osjećala kao crna ovca, jer joj majka nije imala ogromne prihode.

Anderson Kuper

Poznati američki voditelj sin je poznate dizajnerke Glorie Vanderbilt, vlasnice ugledne njujorške kuće istog imena. Njegov čukundeda bio je milioner Kornelijus Vanderbilt, koji je od njegove majke napravio bogatu nasljednicu.

Lana Del Rej

Američka pjevačica je ćerka biznismena Reja Granta i direktorke jedne cijenjene kompanije Pat Grant. Lana je odrasla u Njujorku, ali su je roditelji zbog problema sa alkoholom poslali u Ohajo u školu.

Kid Rok

Američki muzičar nije odrastao kao najbogatiji na ovoj listi, ali je imao bezbrižno i obezbjeđeno detinjstvo. Otac mu se bavio prodajom automobila i imali su veliko imanje sa voćem i konjima, pa su se smatrali imućnima.

Lejdi Gaga

Jedna od najpoznatijih zvijezda na planeti odrasla je na visokoj nozi. Njen otac Džozef Germanotta posjeduje veoma uspješnu firmu koja se bavi ugradnjom wi-fi uređaja u hotelima. Pjevačica je odrasla u bogatijem dijelu Njujorka, dok su njeni roditelji odrasli skromno.

Rašida Džons

Američka glumica odrasla je u elitnom dijelu Los Anđelesa. Njeni roditelji su muzički producent Kvinsi Džons i manekenka Pegi Lipton. Rašida je odrasla na Bel Eru, gdje je išla u školu sa Paris Hilton i Kim Kardašijan.

Adam Levin

Pjevač grupe Maroon 5 je sin Freda Levina, osnivača odjevne marke M. Frederic. Odrastao je u Los Anđelesu, išao je u privatnu školu u kojoj je upoznao dva buduća člana svog benda. Pohađao je i umjetnički kurs, koji je bio blizu jednog privatnog jezera u Njujorku.

Džulija Luis-Drejfus

Američka glumica je ćerka milijardera Džerarda Luisa-Drejfusa. Njen čukundeda osnovao je kompaniju, koju i dalje drži njen otac i ostali članovi njihove porodice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana