Zvijezde koje su proslavile druge poznate ličnosti

Agencije
Zvijezde koje su proslavile druge poznate ličnosti

Neki od najpoznatijih pop pjevača, pa do čuvenih holivudskih zvijezda započeli su svoju karijeru u sjenci drugih poznatih ličnosti.

Neko ko dobro prati karijeru megazvijezda napravio je zanimljiv spisak sa nekoliko imena koji su svoj put slave izgradile na ovaj način. Među njima je jedna od najpoznatijih pop diva Dženifer koja je svoju karijeru započela kao 24-godišnja igračica u video-spotovima. Jedan od poznatijih video-spotova u kome se pevačica pojavila,  je spot Dženet Džekson za pjesmu "That’s The Way Loves Goes"   Današnja najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijen svoj put do slave započela je radeći kao asistentkinja poznate bogatašice Paris Hilton. Nekoliko godina kasnije, Kim skreće pažnju na sebe privatnim snimkom, nakon kojeg ubrzo ona i njena porodica dobijaju rijaliti šou. Još jedna ličnost iz sjenke je čak i Vitni Hjuston, koja je kao tinejdžerka slobodno vrijeme provodila nastupajući sa majkom po raznim klubovima.

Tokom nastupanja sa majkom zapazio ju je jedan fotograf, pa se mlada Vitni ubrzo našla na naslovnoj strani magazina "Seventeen", što je bio izuzetak, jer je bila prva crnkinja kojoj je to pošlo za rukom. Ubrzo je postala uspješna u svijetu modelinga, ali nije zapostavljala ni svoju muzičku karijeru. Nekada davno Ledi Gaga nije birala način da dobije svojih pet minuta slave, te je pristajala na svakakve ponude kako bi se pojavila na televiziji. Jedan od njenih početaka bilježi se u emisiji  "Boiling Point", koja se bavi podvalama nepoznatim osobama, a u jednoj od epizoda ove skrivene kamere, pojavila se pod pravim imenom Stefani Germanota.

Maraja Keri nekada nije bila uspješna kao danas. Zapravo pjevačica je nekada bila samo konobarica sa žarkom željom da postane profesionalna pjevačica. Proslavila se pomoću svojih demo snimaka. Kada je upoznavala Tomija Motola, glavnog čovjeka "Columbia Recordsa", predala mu je svoj demo snimak koji je on slušao na putu do kuće, a zatim se vratio da pronađe kovrdžavu ljepoticu.

Džon Ledžend

Javnosti  predstavljen 2001. godine Džon Ledžend i to od strane tada još uvijek repera u usponu Kanje Vesta, koji ga je predstavio kao svog saradnika. Njih dvojica udružili su se i zajedno radili na remiksu Britni Spirs za pjesmu "Me Against the Music ". Tada je izabrao da njegovo umjetničko ime bude Ledžend, od imena i Kanje ga je zaposlio da pjeva vokale na njegovim albumima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana