Zvijezde koje su nekad bile beskućnici

Agencije
Zvijezde koje su nekad bile beskućnici

Prije nego što je postala ‚‚Dženi iz bloka'', Dženifer Lopez je nakratko bila beskućnica, izjavila je u jednom intervjuu.

Nekoliko mjeseci je spavala na kauču u svom plesnom studiju, pa joj se sreća osmjehnula, postala je pjevačica i glumica. Pored Lopezove, još neke poznate ličnosti su iskusile život beskućnika.  

1) KELI KLARKSON

Prije nego što je pobjedila na takmičenju ‚‚Američki idol'', Keli je živjela u svom autu neko vrijeme, jer joj je stan izgorio u požaru. Navodno je svakodnevno išla u teretanu u kojoj je bila član kako bi se tuširala.  

2) HALE BERI

Hale Beri je živjela u skloništu za beskućnike u svojoj 21. godini pokušavajući da postane poznata u Holivudu, a uprkos tome što se njena majka protivila.  

- Nakon mjesec-dva, ostala sam bez novca i pozvala je i teška srca je pitala da mi pošalje novac, ali ona je odbila – rekla mi je ili da se snađem ili da se vratim kući.  

Bila sam mnogo ljuta. Nismo pričale godinu dana nakon toga - ispričala je Beri.  

3) HILARI SVONK

Hilari je živjela u kamp-prikolici sve dok kao šetnaestogodišnjakinja nije otišla u Los Anđeles sa majkom da okuša sreću u glumi. Na audicije se javljala telefonirajući iz govornica sve dok nije dobila neke manje uloge.  

4) DžIM KERI

Džim Keri je živio u kombiju sa svojom porodicom.

- Moj otac je bio muzičar koji je radio ‚‚pravi posao'' kako bi izdržavao svoju porodicu. Nakon što je dobio otkaz, sve se raspalo. Iz niže srednje klase skliznuli smo u nižu klasu. Sa 15 godina prestao sam da idem u školu kako bih počeo da radim kako bih pomogao svojoj porodici - kazao je Keri.

5) DžENIFER LOPEZ

Dženifer Lopez je bila beskućnik sa svojih 18 godina, jer se njeni roditelji nisu složili sa tim da se ona okuša u Holivudu.  

- Majka i ja smo se posvađale. Nisam željela da idem na koledž, nego da igram. Spavala sam na sofi u studiju za ples. Bila sam bez kuće, ali sam joj rekla da to moram da uradim. Nekoliko mjeseci kasnije dobila sam posao igračice u Evropi - ispričala je Lopezova.  

6) ŠANAJA TVEJN

Šanajini roditelji imali su burnu vezu koja se samo pogoršala kada su osiromašili. Njena majka je 1979. godine uzela svojih četvoro djece i odvezla se sa njima u Toronto, u sklonište za beskućnike. Šanaja je tada imala 14 godina.  

7) SILVESTER STALONE

Stalone je tri nedjelje spavao na austobuskoj stanici u Njujorku nakon što je izbačen iz svog stana.  

Pošto je bio očajan, glumio je u filmu za odrasle za koji je dobio 200 dolara i to mu je pomoglo da ponovo stane na noge.  

8) KARMEN ELEKTRA

Kada je imala dvadestak godina, Karmen je opljačkao dečko sa kojim je bila u vezi i ostavio je bez ičega.  

- Sjela sam na klupu u parku i plakala zato što sam dopustila da budem nasamarena - priznala je Elektra.


Izvor: hot.hr

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana