Zvijezde koje su bile u paklu droge još kao djeca

Agencije
Zvijezde koje su bile u paklu droge još kao djeca

Teško breme slave i odrastanje u haotičnoj porodičnoj sredini "natjerali" su mnogo poznate zvijezde da upadnu u pakao droge.

Tako je glumac Robert Dauni Džunior marihuanu probao sa šest godina, dok je Dru Barimor postala zavisna od kokaina već sa 13 godina.

Džek Ozborn

Sin muzičara Ozija Ozborna, Džek Ozborn, zavisnost od alkohola razvio je sa samo 13 godina. Do 17. godine, po sopstvenom priznanju, konzumirao je alkohol svaki dan, nerijetko u kombinaciji sa marihuanom i tabletama za smirenje.

Keli Ozborn

Ni Džekova sestra Keli Ozborn nije bila ništa starija kada je razvila zavisnost od lijekova za smirenje. Kada je imala 13 godina, Keli se "navukla" na vikodin, snažan lijek protiv bolova, a njena borba sa zavisnošću trajala je nekoliko godina. Nekoliko puta je bila na odvikavanju, ali bi se uvijek vraćala porocima. Da je dotakla dno, Keli je po vlastitom priznanju shvatila tek kada ju je policija uhapsila u kolima nakon što je kupila marihuanu. Otišla je posljednji put na rehabilitaciju i od tada ne konzumira nedozvoljene supstance.

Nikol Riči

Nikol Riči, usvojena kćerka Lajonela Ričija, okrivila je dosadu za svoju burnu mladost. Baš poput slavnih vršnjaka, i Nikol je sa alkoholom i drogom počela da eksperimentiše već sa 13 godina. Najprije je pila alkohol i pušila marihuanu, da bi ubrzo počela da konzumira i kokain. A da je listi zabranjenih supstanci dodala i heroin, javnost je otkrila kada je policija uhapsila Nikol zbog posjedovanja heroina. Tada je imala 21 godinu, a nakon hapšenja Nikol se prijavila na rehabilitaciju.

Paris Hilton

Ništa manje uzbudljivo odrastanje imala je i bogata nasljednica Paris Hilton, nekada najbolja drugarica Nikol Riči. Paris je već kao tinejdžerka postala redovni posjetilac noćnih klubova u Los Anđelesu, a raskalašan stil života njeguje i danas. I Paris je nekoliko puta hapšena, najviše zbog vožnje u pijanom stanju, potom posjedovanja kokaina, ali i zbog konzumiranja marihuane na javnom mjestu.

Robert Dauni Džunior

Kada je glumac Robert Dauni Džunior u intervjuu za magazin "Pipl" otkrio da je prvi put sa ocem probao marihuanu, mnogi se nisu iznenadili. Tek otkriće da je tada imao samo šest godina bilo je prilično neobično.

- Kada smo se tata i ja drogirali zajedno, za njega je to bio jedini način da mi kaže i pokaže da me voli - rekao je tada glumac.

Dru Barimor

Baš poput Roberta Daunija Džuniora, i Dru Barimor je odrasla u haotičnoj porodičnoj sredini. I poput slavnog kolege, i Dru je kao djevojčica probala alkohol i drogu. Najprije alkohol sa samo devet godina, da bi već sa deset probala marihuanu. Sa 13 godina Dru je postala zavisna od kokaina, a već sa 14 je bila prvi put na rehabilitaciji.+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana