Zvijezde Holivuda bile ružni pačići

Agencije
Zvijezde Holivuda bile ružni pačići

Kada su neke od slavnih žena prvi put stigle u Holivud producenti su im rekli da nisu dovoljno lijepe da bi ih angažovali. Ove talentovane zvijezde uprkos preprekama nisu odustale, a danas krase naslovnice magazina i imaju glavne uloge u filmovima i serijama.

Glumica Ris Viderspun često je u intervjuima govorila da ne smijemo odustati od snova, koliko god nas drugi uvjeravali da ih nećemo ostvariti.

- Kada sam došla u Los Anđeles, govorili su mi da nisam dovoljno visoka, da nisam lijepa, a onda i da nisam pametna. Nisam ih slušala, ja sam borac - kaže Ris.

Iako glumica Džesika Čestejn danas važi za jednu od najtalentovanijih i najljepših dama u Holivudu, njen izgled mnogi su osuđivali. Objasnila je da joj tek posljednjih godina govore da je lijepa, a prije toga je nisu smatrali ni prosječnom.

- Rekli su mi da bi bilo bolje da postanem plavuša. Ako ne, neću nikada proći audiciju - ispričala je Džesika.

Popularna Sara Džesika Parker je još 2008. imala zavidnu glumačku karijeru, časopis "Maksim" stavio ju je na spisak "najneatraktivnijih žena".

- Priznajem da me zaboljelo kada sam to pročitala, ali više je pogodilo mog supruga - otkrila je zvijezda serije "Seks i grad".

Mada je Vinona Rajder važila za jednu od najljepših glumica osamdesetih i devedesetih, producenti nisu tako mislili kada je došla na audiciju.

- Obratili su mi se riječima: "Mala, ne bi trebalo da se baviš glumom. Nisi lijepa, radije se vrati i idi u školu. Ti nisi za Holivud". Imala sam 15 godina, ali nisam bila slomljena - objasnila je Vinona.

Legendarna Meril Strip je za "Oskara" nominovana čak 19 puta, ali njen talenat nije odmah prepoznat. Prisjetila se kako je izgledala audicija za film "King Kong".

- Producent je pitao svog sina na italijanskom: "Zbog čega si mi doveo ovu ružnu djevojku?", a ja sam mu na italijanskom odgovorila: "Oprostite što nisam dovoljno lijepa da glumim u "King Kongu" - sjeća se Meril.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana