Zvijezde brišu tetovaže poslije raskida

Agencije
Zvijezde brišu tetovaže poslije raskida

Kraj ljubavnih veza za neke slavne ličnosti je i fizički bolan pošto mnoge od njih mijenjaju ili uklanjaju tetovaže koje nose ime ili lik bivših partnera.

Tako je manekenka i glumica Amber Rouz poslije raskida sa muzičarem Vizom Kalifom prekrila tetovažu na kojoj je bio lik ovog repera. Na mjestu njegovog portreta sada se nalazi nešto što liči na rokera Sleša.

Slično je uradila i rijaliti zvijezda Kajli Džener poslije raskida sa reperom Tajgom, tako da na mjestu gdje je nekada bilo slovo "T" sada nosi natpis "LA". Njih dvoje su počeli da se viđaju u jesen 2014. godine mada su svoju vezu objavili pola godine kasnije. Ove godine su se rastali, a Kajli je kao razlog navela njene godine. Kaže da je previše mlada za neku dugotrajnu vezu.

Zvijezda serije "Očajne domaćice" Eva Longorija proslavila je svoj brak sa košarkašem Tonijem Parkerom trima tetovažama. Prva tetovaža "9" je označavala Tonijev broj dresa, druga "07-07-07" je bila na zglobu ruke i vezana je za dan kada se par vjenčao. Treća, sa Parkerovim inicijalima, bila je sakrivena negdje ispod odjeće. Poslije razvoda Longorija je čekala dvije godine, da bi ih zatim sve uklonila.

Britanski muzičar Sil poznat je po nadimku Poljubac ruže, a njegova bivša supruga, manekenka Hajdi Klum posvetila mu je tetovažu sa imenom koju je uklonila kad su se razveli.

U grupu slavnih ličnosti koje su uklonile tetovaže spadaju i glumice Melani Grifit i Anđelina Džoli. Muzičar Mark Entoni, koji je bio u braku sa pjevačicom i glumicom Dženifer Lopez, nije dugo poslije razvoda zadržao tetovažu posvećenu ovoj latino divi. Isto je postupila i glumica Deniz Ričards kada se rastala sa glumcem Čarlijem Šinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana