Zvijezda serije Alo, alo zbog tuče završila u bolnici

Agencije
Zvijezda serije Alo, alo zbog tuče završila u bolnici

Glumica Viki Mišel, zvijezda serije "Alo, alo", hospitalizovana je nakon što je povrijeđena u tuči u britanskom "Velikom bratu".

Mišelova je nastradala ni kriva ni dužna pošto je došlo do svađe između starleta Fare Abraham i Ešlin Horgan-Valas.

Produkcija je riješila da prekine program, a prema riječima izvora, Ešlin je gađala Faru čašom šampanjca, a Fara joj je uzvratila, ali je umjesto Ešlin pogodila Viki u glavu.

Incident trenutno ispituje policija, a glumica, najpoznatija po ulozi konobarice Ivet u hit seriji, još razmišlja da li da podnese tužbu protiv američke rijaliti zvijezde.

- Šokirana sam. Da sam gledala u drugom pravcu, pogodila bi me u lice i mogla sam da oslijepim - rekla je Viki medijima.

Ona je ispričala da je manekenka Dženis Dikinson uspjela da spriječi još veću katastrofu "tako što je bacila stolicu i zaustavila Faru u namjeri da nastavi da baca čaše."

- Pogodila me je dnom čaše u potiljak i staklo mi se razbilo u kosi. Bilo je kao u vestern filmovima. Ne mogu da vjerujem da se to desilo na nacionalnoj televiziji - izjavila je glumica.

Viki je nakon tuče prevezena u bolnicu, a i dalje osjeća posljedice.

- Ne osjećam se dobro, imam vrtoglavicu. Zakazala sam još jedan pregled da bih utvrdila da li je sve u redu - kazala je Viki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana