Zvijezda novih Čuvara plaže zaludjela cijeli Malibu

Agencije
Zvijezda novih Čuvara plaže zaludjela cijeli Malibu

Jedna od najomiljenijih plavuša Amerike, model Šarlot Mekini ostavila je bez teksta sve koji su se našli na plaži u Malibuu, gdje je pokazala svoj bujni dekolte.

Atraktivna plavuša uskoro će se pojaviti u filmu "Čuvari plaže", a brojni obožavaoci imali su priliku da je vide na plaži u bikiniju koji je jedva obuzdao njene grudi. Dvadesetdvogodišnja Šarlot djelovala je kao da je željela košuljom da sakrije upadljivi dekolte, ali ipak u tome nije uspjela.

Karijera ove djevojke počela je prije dvije godine kada se pojavila u reklami za "Carl's Jr " i tada su je svi prozvali dvojnicom Kejt Apton. Obožavaoci željno iščekuju da je vide u ulozi čuvarke plaže i mnogi od njih kažu da je u toj ulozi naslijedila Pamelu Anderson.

Inače, ovih dana internet su preplavile fotografije slavnih dama koje su na plažama širom svijeta pokazale savršene obline, ali i celulit i salo. Obične žene uvijek se raduju ovakvim izdanjima zvijezda, jer zahvaljujući paparacima i njihove mane izađu na svjetlo dana. Baš kao i svi, i poznate dame jedva su dočekale ljeto kako bi se skinule u bikini i uživale na plaži. Uvijek je zanimljivo vidjeti poznate glumice, pjevačice, manekenke na plaži, jer je to jedina realna slika o njima. Obično se pojavljuju njihove retuširane fotografije na kojima sve izgleda perfektno. I dok se u večernjim haljinama čine kao idealne, popularne manekenke, pjevačice i glumice su na plaži izložene meti kritike.

Paparaci su ovog ljeta bili vrijedni pa su uspjeli da uhvate neke od njih u nesavršenom izdanju. Oku paparaca nisu uspjele da pobjegnu rijaliti zvijezda Kortni Kardašijan, pjevačica Mel Bi, manekenka Alesandra Ambrosio, glumica Goldi Hon i pjevačica, model i voditeljka Viktorija Sivested.

Na ovim fotografijama osvanule su i pjevačice Demi Lovato i Kristina Milijan, manekenke Hejli Boldvin, Keli Rorhbah i Điđi Hadid, modeli Nataša Okli i Devin Burgman, supruga Borisa Bekera Lili i teniserka Sabina Lisicki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana