Zvijezda Mamurluka ima najbolju moguću pratnju za crveni tepih

cafe.ba
Zvijezda Mamurluka ima najbolju moguću pratnju za crveni tepih

Zvijezda Mamurluka Zak Galifianakis na svečane premijere kao pratnju vodi 87-godišnju Elizabet Mimi Hejst za koju se brine otkako je postala beskućnica, a tako je bilo i na premijeri trećeg nastavka ove hit komedije.

Zak Galifianakis je prije dvadeset godina, kada je stigao u Los Anđeles kako bi uspio u svijetu filma upoznao Elizabet Mimi Hejst koja je živjela od volontiranja u praonici rublja. Glumac se sa simpatičnom siromašnom gospođom sprijateljio, a kontakt s njom je izgubio na kratko kada se proslavio. No, čim je do njega doprla vijest da je bakica ostala beskućnica on joj je odlučio pomoći. Za nju je našao stan te joj plaća režije i stanarinu. No, to nije sve. Zak je odlučio siromašnoj prijateljici priuštiti luksuz u kojem uživaju samo velike zvijezde vodeći je na premijere, a nekad je čak šalje u svoje ime na partije i događanja. 

'Kada je on u gradu, on me vodi, a ponekad mi kaže da povedem prijatelja. Lijepo se obučem, a prijatelj mi pomogne sa šminkom. To mi je zabavno, nešto što nikad nisam mislila da ću doživjeti. Kasnije me limuzina odveze kući', rekla je 87-godišnja Mimi koja je dodala i da je zabavljaju iznenađeni pogledi obožavatelja koji ne znaju ko je ona. 

A takvih će biti sigurno i na premijeri trećeg dijela Mamurluka, na koju je Zak opet poveo svoju prijateljicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana