Zvijezda Dosijea iks u borbi sa psihičkim problemima

Agencije
Zvijezda Dosijea iks u borbi sa psihičkim problemima

Holivudska glumica Džilijen Anderson nedavno je otkrila da se od adolescencije bori sa ozbiljnim psihičkim problemima.

Naime, zvijezda serije "Dosije iks" ispričala je u nedavnom intervjuu da se godinama bori s disleksijom, ali i da ima problem s pamćenjem, što, srećom, ne utiče na njenu sposobnost da zapamti tekstove za uloge.

- Bilo je trenutaka kada mi je bilo zaista loše i nisam mogla izaći iz kuće. To bi trajalo mjesecima. Ovakvi problemi, ako imate manjak samopouzdanja, izazivaju druge probleme, poput povlačenja u sebe i u krajnjoj liniji postajete depresivni - rekla je glumica, koja ide na terapiju od četrnaeste godine.

Osim toga, Andersonova se osvrnula i na knjigu koju je objavila, a koja je namijenjena ženama koje imaju problema sa samopouzdanjem.

- Želim da sve te žene znaju da nisu same. U takvim teškim trenucima najvažnije je biti iskren - zaključila je.

Ona nije bila oduševljena ni kada su joj  ponudili da reprizira svoju čuvenu ulogu u nastavku kultne serije 1990-ih "Dosije iks".

Poslije godina tokom kojih je pokušavala da pobjegne od agentkinje Dejne Skali, svjesno birajući što raznovrsnije role u nezavisnim produkcijama, Andersonova nije bila spremna da ponovo uroni u naučnofantastični svijet svog fiktivnog alter ega.

- U početku sam bila jako neodlučna. To je stara inkarnacija, imali smo običaj da snimimo i po 24 epizode godišnje, a ja to više ne mogu. Stvar je postala realnost kada su producenti pristali na manji broj epizoda - objasnila je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana