Zorica Marković na udaru lopova

Glas Srpske
Zorica Marković na udaru lopova

Folk pjevačica Zorica Marković se našla na udaru lopova, koji su provalili u njen dom i odnijeli brojne dragocjenosti! Da stvar bude gora, u trenutku pljačke Markovićeva je bila u svojoj kući, ali nije imala pojma da su u blizini nepozvani gosti s lošim namjerama!

Lopovi su ušli u jedan dio pjevačicinog doma i iznijeli vrijedne stvari. Zorica se za to vrijeme nalazila u drugom dijelu i nije primijetila da se nešto dešava!

- Pre nekoliko dana su mi obili kuću. Sve se odigralo između 15 i 17.30. Ja sam se nalazila u jednom delu kuće dok su oni uzimali stvari iz drugog dela. U jednom trenutku sam i izašla, ali nisam primetila da se nešto dešava, jer, velim zaključano je, ko će ući. Sreća da ih nisam čula, inače bi bilo mrtvih! Ili bi oni bili mrtvi i ja u zatvoru, ili obrnuto. Izneli su sve što su mogli. Opelješili su me pošteno - kazala je Zorica i dodala da ne želi da navodi vrijednost ukradenih stvari, jer bi ispalo da se hvali tim šta i koliko posjeduje.

- Sve sam prijavila policiji, oni su uzeli otiske prstiju i sve ispitali. Na tragu sam da saznam ko mi je obio kuću - kaže pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana