Zlokoban predznak: Jeziv snimak s krunisanja kralja Čarlsa obišao svijet (VIDEO)

GS
Foto: Printskrin

Bakingamska palata je u poned‌jeljak objavila da je kralju Čarlsu (75) dijagnostifikovan oblik raka. Nakon dijagnoze se društvenim mrežama ponovno počela širiti bizaran snimak s kraljevog krunisanja u maju 2023. godine.

U jednom trenutku krunisanja gledaoci su uočili neobičnu figuru na ulazu u Vestmintersku kapelu. Riječ je o čovjeku koji je bio obučen u tamnu od‌jeću, a brojne je izgledom podsjetio na mitskog kosača, odnosno simbol smrti. Tada su pisali da se ne radi o dobrom znaku.

Nešto kasnije je otkriveno da je zapravo bila riječ o pomoćniku koji učestvuje u vjerskim ceremonijama. Međutim, video se ponovno počeo širiti na društvenim mrežama, a mnogi komentarišu kako se radilo o zlokobnom znaku.

Uz video koji je objavljen na X-u je pisalo: 'Sjećate li se kosača u prolazu prošle godine kada je kralj Čarls krunisan?'. Drugi korisnik je upitao je li se to zaista tada dogodilo, a brojni su pisali da kralj još uvijek nije napunio ni prvu godinu svoje vladavine.

Podsjetimo, kralj je u bolnicu otišao zbog povećane prostate, a tokom pretraga su mu otkrili karcinom. Zbog njegove dijagnoze se u London vratio i princ Hari, koji je iz Los Anđelesa krenuo čim je čuo vijesti, piše 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana