Zlatni nakit Elvisa Prislija ide na aukciju ovog vikenda

Tanjug
Foto: Tanjug

NJUJORK - Zlatno prstenje Elvisa Prislija biće ponuđeno ovog vikenda na aukciji rijetkih predmeta koji su pripadali poznatima iz svijeta filma i muzike.

Na aukciji će se, između ostalog, naći i pismo koje je svom drugu iz benda i rođaku napisao član Bič Bojza, Brajan Vilson, prenio je Rojters.

Aukcijska kuća Krus GVS ponudiće skoro 400 predmeta, a među njima su i neki koji su pripadali Princu, pjevačici Aliji, kao i nasljednici proizvođača kafe Abigejl Folger koja je bila žrtva ubistva bande Čarlsa Mensona.

„Na ovoj aukciji biće neki komadi koji imaju jaku emotivnu vrijednost za ljude“, rekla je Brigit Krus, dodajući da se radi o ličnim predmetima poznatih koji su nas prerano napustili.

Među najinteresantnijim ponudama biće dva unikatna zlatna prstena Elvisa Prislija koji bi trebalo da postignu cijenu između 35 i 60.000 dolara.

Tu su i mikrofon iz pjevačeve rezidencije u Las Vegasu, kao i bočica pilula sa datumom mart 1977, dok je Prisli preminuo nekoliko meseci kasnije, u avgustu iste godine.

Onlajn aukcija, koja će biti prenošena uživo, održaće se 31. avgusta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana