Zlatan Stipišić Džiboni - Tri iznenađenja Banjalučanima

Marija Karajlić
Zlatan Stipišić Džiboni - Tri iznenađenja Banjalučanima

Daću svoj maksimum i postići nivo po kojem me ljudi definitivno prepoznaju i cijene, rekao je hrvatski muzičar Zlatan Stipišić Džiboni na jučerašnjem druženju sa svojim fanovima u tržnom centru "Merkator" povodom današnjeg koncerta u dvorani "Borik".

- Sviraćemo najbolje pjesme u proteklih 18 godina, društvo će mi praviti i moji najbolji muzičari, a biće tu i tri gosta jer stalno "vozim uzbrdo" i treba mi podrška - kroz smijeh je rekao Džiboni.

On se iznenadio kada je čuo da su sve karte za današnji koncert rasprodate, a to je još jedan od razloga da bude odgovorniji prema publici više nego ikad.

Napomenuo je da će među gostima biti i njegova prijateljica iz Amerike Hani La Rošele, koja je sarađivala i sa Aretom Frenklin. Džiboni je izjavio da ima u planu da snimi osam spotova, a prvi od njih je za najavni singl albuma "Toleranca" pod nazivom "Žeđam".

- Pored te pjesme, snimiću spot za "Čemu se nadaš srce moje", za "Tolerancu" i za meni omiljenu "Vrata od moje sestre", koji je više pozorišni spot. Nadam se da ću realizovati svih osam jer muze rijetko dolaze pod prozor i to treba iskoristiti - rekao je Džiboni, koji je obećao dobru atmosferu i druženje u banjalučkom "Boriku".

Portparol "HT Eroneta" Vanja Gavran rekla je da je 20 najsrećnijih fanova dobilo i ulaznicu za večerašnji koncert Džibonija u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana