Žizel supermama

Agencije
Žizel supermama

Najplaćeniji model na svijetu Žizel Bundšen postavila je veoma zanimljivu fotografiju na "Instagram", na kojoj se savršeno vidi kako usklađuje posao i majčinstvo.

- Šta bih ja bez ovog tima za uljepšavanje poslije 15 časova leta i tri časa sna - komentarisala je Žizel.

Dok su se drugi brinuli o njoj, na istoj slici vidi se kako "svemoguća" Žizel brine i o svojoj bebi, te tako savršeno multitaskuje.

Manekenka je rođena 20. jula 1980. u Brazilu. Proslavila se kao model kompanije "Victoria's Secret", a na njihovoj modnoj reviji kompanije nosila je grudnjak vrijedan 15.000.000 dolara. Sa igračem američkog fudbala Tomom Brejdijem ima sina Bendžamina i kćerku Vivijen Lejk.

Dok je Žizel išla u osnovnu školi zvali su je Oliva zbog pretjerane mršavosti. Međutim, kada je napunila trinaest godina, mala Oliva je zajedno sa svojim sestrama Patrisijom i Gabrijelom krenula na kurs manekenstva. Po završetku kursa, Žizel nije dobila ponudu da radi, ali je sljedeće godine sa prijateljicama otišla u Sao Paulo. Dok je u tržnom centru jela hamburger, primijetio je modni agent i poslao je na "Elit model luk" izbor. Ubrzo zatim svi prestižni magazini su se utrkivali da je fotografišu, pa je tako Žizel "osvanula" na stranicama najpoznatijih časopisa. Glumila je u filmovima "Đavo nosi Pradu" i "Taksi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana