Žizel i Dženifer imaju najpoželjnija tijela

Glas Srpske
Žizel i Dženifer imaju najpoželjnija tijela

U 14. po redu izboru najpoželjnijih slavnih tijela, koji su sproveli poznati hirurzi sa Beverli Hilsa, doktori Ričard Fleming i Tobi Majer otkrili su da njihove klijentkinje najviše žele da imaju tijelo kao Žizel Bundhen, a klijenti kao Mark Volberg.

Poslije dugo vremena Anđelina Džoli prestala je da bude vlasnica najpoželjnijih usana, a titulu je preuzela Skarlet Johanson.
Većina želi da ima kosu poput Tejlor Svift, oči Ane Hedevej, nos kao Natali Portman, te kožu Ejmi Adams.

Dr Tobi Majer je objasnio i da je u novije vrijeme trend da ljudi žele da izgledaju što prirodnije. Stoga ni ne čudi da je na drugom mjestu najpoželjnijih tijela Dženifer Aniston, koja oduvijek njeguje prirodan izgled.

Upravo su urednici magazina "Allure" od "prirodne ljepotice" napravili fotošopiranu lutku, koja će u februaru krasiti naslovnu stranu popularnog časopisa.

Dženifer je obučena u bijelu svilenu pidžamu, ispod koje se naziru grudi, a iako seksi, kao i obično, izgleda gotovo neprepoznatljivo. Naime, njeno lice je toliko fotošopirano da se uopšte ne može razaznati je li na fotografiji 40-godišnja glumica ili neka mlada manekenka. Sama Aniston oduševljena je transformacijom koju je doživjela na snimanju.

- Pogledajte me! Ne pričam o bivšem mužu, ne nosim maskaru i dobijam frizuru koja me lansirala u zvjezdani svijet. To je sasvim nova Aniston! - izjavila je Džen, te dodala da je "frizura Rejčel iz 'Prijatelja' bila najružnija frizura koju je ikada imala". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana