Zidan i Enco vode reality show

Glas Srpske
Zidan i Enco vode reality show

Dvojica sjajnih fudbalera sa kraja prošlog vijeka Zinedin Zidan i Urugvajac Enco Frančeskoli ušla su zajedno u projekat koji bi trebao da iznjedri nove velikane "najvažnije sporedne stvari na svijetu".

U Madridu je najavljen početak snimanja televizijskog "reality showa" pod nazivom "Football Cracks" u kome će odabrani mladi fudbaleri sa svih strana svijeta tražiti svoj put do pobjede i angažmana u španskoj ligi.

Krajem aprila 50 odabranih će u kampu blizu Madrida proći testiranja poslije kojih će se odabrati 17 najboljih koji će ući u završni dio takmičenja. Talenti će sve vrijeme biti pod budnim okom renomiranih trenera, nutricionista i psihologa. Emisija će trajati šest sedmica, a snimaće se u Evropi, Africi, Južnoj i Sjevernoj Americi.

- Vjerujem da ćemo uživati u talentu mladih igrača i pronaći nova lica koja će biti dio fudbalske budućnosti - rekao je Zidan, koji je prvog sina nazvao Enco upravo po Frančeskoliju, koji mu je bio idol u djetinjstvu.

Urugvajac je dodao da šou ima i vaspitnu komponentu.

- Ovo će biti idealna prilika da svi vide da u fudbalu nije važan samo talent, već da profesionalni fudbaleri moraju da zadovolje i gomilu drugih kriterijuma - istakao je  Frančeskoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana