Zgranuta jer joj bivši muž čeka dijete s drugom

Agencije
Zgranuta jer joj bivši muž čeka dijete s drugom

Poznata glumica Kortni Koks bila je jako uznemirena kada je saznala da njen problematični bivši suprug čeka dijete sa drugom ženom.

Iako su dugo nakon razvoda bili prijatelji i oboje otpočeli veze sa drugim partnerima, glumica hit serije Prijatelji, Kortni Koks, bila je šokirana kada je saznala da Dejvid Arket i njegova djevojka Kristina Meklarti čekaju bebu.

Inače, Dejvid ima problema sa zavisnošću pa je samim tim Kortni ostala u šoku da je na putu beba, a on ne može da se brine ni o njihovoj devetogodišnjoj ćerki Koko.

Da se Dejvid nije izborio sa svojim problemima potvrdio je i njegov nedavni poziv radijskoj emisiji gdje se uključio pijan i pričao o Kortni i njenom novom dečku.

Kortni je puna nade da će se problematični bivši suprug vartiti na pravi put budući da će sada imati dvoje djece o kojima će morati da se brine.

Inače Dejvid i Kortni ne žive zajedno još od 2010. godine, ali su se zvanično razveli tek ovog ljeta. Par se upoznao na snimanju prvog filma Vrisak 1995. godine, a vjenčali su se 1999. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana