Ženi se sin Đorđa Balaševića: Zatražio blagoslov od patrijarha Porfirija

GS
Foto: Printskrin

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević i njegova vjerenica Nikolina čekaju prvo dijete, a vjenčaće se 25. juna u Sremskoj Kamenici.

Kako pišu domaći mediji, na svadbi se očekuje prisustvo 200 zvanica, a Aleksa je organizaciju preuzeo na sebe, s obzirom na to da je mlada u odmakloj fazi trudnoće.

"Na svadbenom meniju će biti tradicionalna vojvođanska jela, dok će goste zabavljati tamburaši. Nakon ceremonije venčanja, koja će biti organizovana na bazenu restorana, goste će zabavljati bend", otkrio je za "Telegraf" izvor blizak porodici.

Navodi se da su Aleksa i Nikolina prvo čekali blagoslov patrijarha Porfirija, nakon čega su zakazali vjenčanje. Prema riječima pomenutog izvora, njih je patrijarh primio i dao im blagoslov za svadbu, što je Aleksu učinilo neizmjerno srećnim, prenosi B92.

Podsjetimo, Aleksa Balašević je nedavno objavio srećne vesti, da njegova devojka i on čekaju bebu, a tom prilikom je otkrio i pol deteta.

"Za nešto više od tri meseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od novembra, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspiriše i ojačava posle nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svet onakvim kakav ustvari i jeste. Onakav kakav je bio juče u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu... Neko to od gore vidi sve...", napisao je Aleksa Balašević na svom Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana