Ženi se Novak Đoković

Glas Srpske
Ženi se Novak Đoković

PARIZ - Novak Đoković se ženi. Najbolji teniser svijeta zaprosio je i vjerio se sa dugogodišnjom djevojkom Jelenom nedavno u Kanu, kada joj je poklonio narukvicu i minđuše, koje je Ristićeva ponosno prošetala po crvenom tepihu.

Nole je očigledno riješio da slijedi primjer Rodžera Federera, koji je momački život zamijenio porodičnim, iako je i prije braka bio nerazdvojan od Mirke Vavrinec. Rezultatski mu ide bolje nego što je očekivao, a uskoro ćemo ga vidjeti i na porodičnom planu.

- Rodžer je popravio igru i poboljšao psihičku stabilnost kada se oženio Mirkom Vavrinec. Planiram i ja da krenem tim putem. Jelena je ljubav mog života. Zajedno smo već nekoliko godina i iskrenost je nešto što najviše volim kod nje. To nas i čini srećnim i zaljubljenim. Ona je sposobna mlada žena, ambiciozna i snažna - zaključio je Đoković nedavno u Kanu.

Iako su ga posljednjih godina spajali sa mnogim svjetskim i domaćim djevojkama, on je svima jasno stavio do znanja da je njegovo srce u rukama djevojke sa kojom se zabavljao i prije nego što je stekao popularnost. Jelena, inače, u Monte Karlu završava master studije menadžmenta, a javnost je može vidjeti na većini mečeva najboljeg srpskog tenisera.

- Ne zabavljam se sa Novakom da bih se osećala moćnom, kao što neko možda misli. Zabavljam se sa njim zato što ga volim, zato što se volimo i zbog toga što je to nešto što nama znači, a ne što nas drugi ljudi posmatraju i što nam zavide - rekla je Jelena, koja se na pitanje o svadbi nasmijala i potvrdila da par svakako razmišlja i o tome.

Nezvanično, nedavna Noletova kratka posjeta Beogradu i djedu Vladimiru bila je upravo iz razloga da se pohvali.

Novak mijenja profesiju

Novak Đoković je objelodanio i da bi uskoro mogao nakratko da promijeni profesiju i da se oproba na filmu.

- Ako budem uspeo da se dogovorim sa Draganom Bjelogrlićem oko termina snimanja, mogao bih da se pojavim u drugom delu filma "Montevideo, Bog te video" - izjavio je Đoković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana