Ženi se Lionel Mesi

Glas Srpske
Ženi se Lionel Mesi

Fudbaler Barselone Lionel Mesi uskoro staje na ludi kamen s drugaricom iz djetinjstva Antonelom Rokuzo.

Reprezentativac Argentine Lionel Mesi prvi put je javno progovorio o detaljima veze sa svojom budućom suprugom. Fudbaler koji je prije desetak dana Barselonu doveo do titule prvaka Evrope prema opštem mišljenju trenutno je najbolji igrač na planeti, ali je ipak uspio da ostane skroman i povučen, kakav je bio prije nego što je postao slavan.

- Zove se Antonela Rokuzo. Već smo dugo u vezi i srećni smo. Poznajemo se još iz tinejdžerskih dana, u vezi smo tek od decembra 2008. godine i mislim da ćemo uskoro stupiti u brak. Dugo nisam želio da pričam o našoj vezi jer naša intima nije nešto što bi trebalo da zna svaka osoba na planeti - rekao je Mesi, koji se s godinu starijom vjerenicom rijetko pojavljuje u javnosti.

Njih dvoje upoznali su se u Rozariju, trećem po veličini gradu u Argentini, ali među njima tad nije bilo romanse. "Čarobnjak" sa "Nou Kampa" bio je u vezi sa Plejbojevom zečicom Lusijanom Salazar, takođe Argentinkom, a potom i sa Makarenom Lemos, španskom manekenkom za donji veš.

Antonela studira nutricionizam i rođaka je fudbalera Lukasa Skalje, a sa Mesijem se "smuvala" na katolički Božić 2008. u Rozariju, kad je došao da provede praznike s porodicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana