Žene koje su odbile Plejboj

Agencije
Žene koje su odbile Plejboj

Neke od najseksepilnijih žena današnjice još se nisu pokazale u totalno golom izdanju, iako znaju da zavedu sa jako malo robe na sebi. Magazin "Plejboj" je uvijek dežurni i čeka da se sljedeća holivudska zvijezda odvaži i skine pred njihovim kamerama.

Posljednja je to napravila Lindzi Lohan, i zapravo je uspjela da popravi svoj status posrnule glumice tako što je dokazala da može izgledati kao klasična "Plejbojeva" zečica.

Korisnici sajta "Ranker" odabrali su svoje favorite, odnosno dame koje su odbile "Plejboj".

Tako je na desetom mjestu Britni Spirs. Iako Britni nije više ono što je nekad bila, interes za njenim golišavim fotografijama ne jenjava. Deveta je Ešli Grin, osma Rejčel Vajs, dok sedmo mjesto zauzima Dženifer Lov Hjuit.

Šeril Kol drži šestu poziciju, dok je na petom mjestu Dženifer Aniston, čije je tijelo i dalje u top formi, a njeni obožavaoci žele da je vide golu još otkako je počela sa emitovanjem serije "Prijatelji".

Četvrto mjesto drži Stejsi Kibler, treće Keti Peri, drugo zanosna Džesika Alba, dok je na prvom mjestu Hajdi Klum. Zanimljivo je da je ova prelijepa manekenka već bila na korak od slikanja za "Plejboj", međutim, zahtijevala je da je fotografiše žena i da fotografije budu objavljene crno-bijele, što je za "Plejboj" bilo neprihvatljivo, pa je taj ugovor propao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana