Žena Robija Vilijamsa se žali na bračne obaveze: "Tjera me da skidam sve dlake s njegove pozadine"

GS
Žena Robija Vilijamsa se žali na bračne obaveze: "Tjera me da skidam sve dlake s njegove pozadine"

Supruga Robija Vilijamsa Aida Filds otkrila je da mora da mu brije pozadinu i da je to "prilično tragično".

Ona (41) je na sebe preuzela ovaj zadatak, jer tako nalažu "supružničke dužnosti" i sve je impresionirala time koliko je posvećena tome.

Aida je priznala Dejvidu Vilijamsu u njegovom potkastu: "Vidiš šta me tjera da radim. Prvo ga brijem u kadi. Ali koristim i vosak. Tjera me da to radim što dublje. Prilično je tragično. Odlučila sam da to učinim kao supruga, ali postalo je živopisno. Robi ima nevjerovatno dlakava leđa. Tjera me da skidam sve dlake s njegove pozadine".

Robi (46) kaže da su mu medicinari rekli da je imao testosteron čoveka starog 99 godina, što je dovelo do toga da mora da uzima hormone. 

Par, koji je očigledno u vrlo stabilnoj vezi, zajedno je od 2006. Međutim, Robi je nedavno priznao da je nekoliko puta ostavljao svoju ženu prije nego što su se vjenčali.

Insistirao je na tome da ne želi da bude vezan ili da ima djecu, pa je svoju ljepšu polovinu napuštao koristeći "sumnjive" metode.

Ali Aida je bila previše "zaljubljena" u Robija i nije željela da tako lako odustane od njihove veze. A sad je završila tako što mora redovno da mu brije pozadinu!


 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana