"Žena-mačka" negirala estetske korekcije, pa se sama odala

GS
"Žena-mačka" negirala estetske korekcije, pa se sama odala

Jocelyne Wildenstein svojim izgledom privlači pažnju cijeli svoj život, a iako je vrlo očito, "žena-mačka" i danas negira odlazak na estetske operacije.

Jedna je od poznatih dama koje su gotovo neprepoznatljive zbog estetskih korekcija.

Na svojim društvenim mrežama sad je objavila fotografiju iz mladosti pa opet postala tema medija zbog svog izgleda.

Iako sve poriče, jasno je kako se korekcijama podvrgla.

"Kad pogledamo moje fotografije iz mlađih dana, mislim da sam možda bila ljepša tada. Kad smo mladi, postoji određena svježina koju gubimo s godinama. Ali i dalje ćete na meni naći iste oči, iste visoke obraze ili isti nos", izjavila je Jocelyn jednom prilikom.

Jocelyne se proslavila 90-ih kada se nakon 21 godine braka razvodila od poznatog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina, a u sudskom sporu pripalo joj je više od dvije milijarde dolara.

Par je 2016. godine privukao pažnju javnosti kada je uhapšen nakon burne svađe. Punili su naslovnice medija nakon što su se navodno fizički sukobili u svom domu, no oni su odbacili sve navode o tučnjavi, a vidljive povrede na tijelu pokušali su opravdati tvrdnjom da su bili nespretni tokom strastvenog seksa.

Ipak, nakon toga obnovili su romansu. Prema pisanju američkih medija, Jocelyne je od milijardi iz razvoda ostalo 10 milijuna dolara. Mnogi tvrde da Klein samo iskorištava Wildenstein zbog njenog bogatstva, koje mu pomaže u dizajnerskoj karijeri, te da je zapravo homoseksualac, prenosi Showbuzz.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana