Željko i Jovana odmaraju u vili hrvatskog tajkuna

Agencije
Željko i Jovana odmaraju u vili hrvatskog tajkuna

Jovana i Željko Joksimović, poslije odmora u Grčkoj, gdje trenutno borave sa sinom Kostom, svoje ljetovanje nastaviće u Hrvatskoj.

Njih dvoje su dobili poziv dobrog prijatelja, jednog od najbogatijih Hrvata, da budu gosti u njegovoj vili na Jadranu. Pošto je Jovana do septembra na godišnjem odmoru, oni su ovaj poziv rado prihvatili. Pjevač će iz Hrvatske putovati na nastupe, dok će Jovana uživati u društvu njihovog nasljednika i prijatelja.

- Jovana i Željko otputovali su prošle nedjelje u Grčku, a taj put Joksimović će iskoristiti i da se vidi sa nekim važnim ljudima s kojima planira saradnju. Oni se uskoro vraćaju s mora pošto pjevač krajem nedjelje ima nastup u Umagu na otvaranju teniskog turnira. On će biti gost Gorana Ivaniševića. U avgustu će ponovo posjetiti Hrvatsku, pošto će ljetovati kod prijatelja, hrvatskog tajkuna. Oni će kod njega doći iz Herceg Novog, gdje Željko ima koncert – kaže neimenovani izvor za srpske medije.

Željko Joksimović je prije nekoliko dana objavio novi album, tako da će mu cijelo ljeto više biti radno nego što će se odmarati.

- Hrvatski biznismen je paru ostavio svoju vilu na raspolaganju. Oni će moći maksimalno da uživaju u luksuzu i činio je sve da se osjećaju kao kod svoje kuće. Željko i Jovana su i prošle godine bili njihovi gosti i taj odmor će pamtiti kao prvo ljetovanja sa sinom Kostom - zaključuje izvor blizak popularnom izvođaču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana