“Željela sam da moj sin umre kao Ejmi”

Agencije
“Željela sam da moj sin umre kao Ejmi”

London - Majka Blejka Fildera Sivila kaže da je bilo trenutaka kada je zaista željela da je i njen sin umro zajedno sa svojom bivšom suprugom, prenose agencije.

Priznala je i da je sa Mičom Vajnhusom učestvovala u razvodu Blejka i Ejmi.

Nakon kome u kojoj je bio zbog koktel alkohola i narkotika, Blejk se sada osjeća bolje.

Koliko je muzičar “ogrizao” u narkoticima, najbolje zna njegova majka koja kaže da pakao kroz koji prolazi ne bi poželjela nikome i da su joj, ponekad, na pamet padale “crne misli”.

- U najgorim trenucima, mislila sam da bi bilo bolje da umre, ne zato što ga ne volim, nego zato što sam mislila da je to jedini način da skrati svoje muke - kaže Džordžet Sivil.

Nakon što su se Blejk i Ejmi razveli 2009. godine i mediji i prijatelji preminule pjevačice krivili su upravo njega za njene problema sa alkoholom i drogom.

- Ne želim da izmišljam izgovore za mog sina, ali Ejmi je sama izabrala svoju sudbinu, kao i Blejk. Oni nikada nisu prestali da se vole, čak i nakon razvoda nastavili su tajno da se viđaju. Da je Ejmi živa, bila bi i sada pored njegovog kreveta – rekla je ona.

Ona kaže i da prvo nije vjerovala da se njen sin drogira jer je “obrazovan i potiče iz fine kuće” iako su skandali koje su on i Ejmi pravili svakodnevno objavljivani na naslovnicama svjetskih tabloida...

- Kada mi je Mič Vajnhaus prvi put rekao da je moj sin zavisnik, nisam mu vjerovala... Da sam htjela to da prihvatim, možda sam mogla i jednom i drugom da pomognem. Znam da nisam savršena majka, ali mnogo sam naučila za sve ove godine i moram sada da pomognem mom sinu – istakla je Džordžet Sivil.

Ono što do sada nije bilo poznato je da je i Blejkova majka bila za razvod Ejmi i Blejka jer su, kaže, i ona i Mič vjerovali da će da ih spasu od “kandži narkotika” ukoliko ih razdvoje...

- To je izgleda bila naša najveća greška. Oni nikad nisu prestali da se vole, a on mi je često govorio: “Mama, jedino što želim je da se Ejmi pojavi na našim vratima”. Zna da ga cijeli svijet krivi za njenu smrt i sa tim nikako ne može da se pomiri – rekla je ona.

Kada je Ejmi umrla, Blejk je bio u zatvoru i danima nije dolazio sebi...

- Išla sam da ga posjetim, ali on je bio i nem i gluv. Nije primjećivao nikoga i bojala sam se za njegov život, a nekoliko puta sam sebe uhvatila kako razmiljam o tome bez ijedne emocije. Samo se nadam da ću sada uspjeti da mu pomognem – naglasila je ona.

Ona kaže da ne zna kome je teže, njoj ili Blejku gledati naslovnice novina na kojima piše da je on odgovoran za Ejminu smrt...

- Blejk mi je često govorio da je njegov najveći zločin to što se zaljubio u Ejmi i nije mu jasno kako ljudi ne shvataju da je on zaista voli. Još uvijek ne može da se pomiri sa činjenicom da je nema – navela je Džordžet.

Na vijest o Blejkovim zdravstvenim problemima reagovao je i Mič Vajnhaus koji je Ejmine fanove pozvao da se mole za Blejka...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana