Želja da liči na majku skupo ju je koštala: Bila sam nakaza FOTO

Agencije
Želja da liči na majku skupo ju je koštala: Bila sam nakaza FOTO

Mlada Ejmi Hoskins je željela da ima grudi poput svoje majke. Ipak, nije ni slutila koju će cijenu za to morati da plati.

Ova dvadesetdvogodišnja medicinska sestra željela je da uljepša svoj dekolte po ugledu na mamu, te da gene koji joj nisu išli u korist ispravi operacijom.

Uz maminu podršku Ejmi je odlučila da zakaže ugradnju implantata, a nakon intervencije bile je i više nego zadovoljna rezultatom. Međutim, nakon nekog vremena njeni implanti su počeli da se pomjeraju, a nakon samo nekoliko nedjelja njene grudi su postale opuštene dok su se areole uvećale.

Ejmi je bila očajna.

"Kada sam primjetila da su počele da se mijenjaju mjerila sam ih. Implanti su se pomerali i prevrtali, a areole su bile veličine biskvita", objašnjava ona.

Hirurg koji ju je operisao je rekao da može da popravi štetu, ali da će je to koštati. Nedostatak novca za ponovnu operaciju naterao ju je da živi sa deformisanim grudima. Ovo je jako uticalo na njeno samopouzdanje, a posebno na odnos sa dečkom.

"Nisam željela da se skidam, pa samim tim ni da budem intimna sa dečkom. Znam da su odvratne. Nisam mogla da ih gledam niti da nosim ono što želim. Polašila sam se da će dečko misliti da sam nakaza", iskrena je.

Kako kaže, u nekim trenucima je bila ljubomorna na svoju majku, pa nije htjela da dovodi dečka kući da ne bi vidio „mamine savršene grudi".

Kako je i njena majka bila očajna zbog ćerkinog stanja uspjele su da skupe novac kako bi se Ejmi podvrgla novoj operaciji. Sada je konačno zadovoljna.

"Srećna sam. Sada imam nove grudi koje izgledaju baš kao mamine. To je ono što sam od početka želela", zaključuje Ejmi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana