Želim borbu sa muškarcima

Glas Srpske
Želim borbu sa muškarcima

Ona se profesionalno bavi MMA-om, ona je glumica i ljepotica, ona je Đina Karano.

U svijetu borilačkih sportova poznata je jer se odlično bori. Dobila je nadimak The Crush, jer je bila toliko dominantna da je htjela da se tuče i s jačim polom.

- Treniram samo s momcima. Nadam se da će mi uskoro odobriti borbu s muškarcem - rekla je Đina. 

Od početka karijere je u međuvremenu nanizala sedam pobjeda, ali je na ljeto 2009. godine izgubila nokautom krajem prve runde od Kristijane Santos u borbi za Strikeforceov naslov u kategoriji do 66 kilograma. To joj je bio prvi poraz, a od tada se nije borila i još ne zna hoće li se vratiti. Čak je i bila na "fight cardu" jednog eventa, ali je odustala bez objašnjenja, a kružile su priče da je trudna. 

Iako se ne bori i dalje je megapopularna. Atraktivnim izgledom mami uzdahe, a uskoro u bioskope dolazi film "Haywire" koji je dobio odlične kritike, a u kojem glumi sa Evanom Mekgregorom, Čaningom Tatumom, Majklom Daglasom, Antoniom Banderasom i drugima.

- Nisam agresivna, ne volim da nanosim bol. Bavim se ovim poslom jer volim da se borim i jer je to pošten posao. Momci s kojima izlazim vole da se rvu sa mnom jer žele da vide koliko sam snažna. Na kraju su mokri od znoja - rekla je Đina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana