Zejna je danas velika zvijezda, a evo kako je počela

GS
Foto: Printskrin

Zejna Murkić ove godine privukla je veliku pažnju učešćem na takmičenju "Pesme za Evroviziju" gdje se predstavila pjesmom "Najbolja".

Pjevačica se plasirala u finale takmičenja, a iako nije odnijelu pobjedu, njena pjesma izazvala je brojne reakcije publike. Zejnu mnogi pamte i po učešću na prošlogodišnjoj Beoviziji gdje se takmičila sa numerom "Rumba", a malo ko zna kako je ona zapravo počela da se bavi muzikom.

Naime, atraktivna pjevačica bila je svojevremeno u sastavu grupe "Luna". Ona je tada činila ovaj sastav sa Čedom Čvorkom i koleginicom Lidijom Jadžić. Jedan od najvećih hitove koje su u to vrijeme snimili su pjesme "Alo, alo" i "Panika".

Međutim, iako je tada stekla veliku popularnost, Zejna je odlučila da napusti grupu nakon čega se posvetila solo karijeri. U međuvremenu, ona je ostala trudna, te se više posvetila djetetu, a karijeru je na nekoliko godina zapostavila sve dok se nije pojavila u javnosti sa pjesmom "Rumba" koja je i danas hit.

Zejna: Nudili su mi se menadžeri i sponzori

- Nudili su mi se menadžeri i sponzori, hteli su da ulože u mene, ali uvek to ima neku pozadinu i cilj. Nisam htela preko kreveta da gradim karijeru, kao neke pevačice. Pevačice su prihvatale to šakom i kapom, pa se podrazumeva da, ako ste na estradi, morate da se povinujete nekome. Nisam tako htela da radim, sve sam morala sama. Odmah da se ogradim, kada bismo moja ćerka i ja bile na ivici egzistencije, možda bih i prihvatila nečiju pomoć, ali dokle god mogu da zarađujem, ta opcija otpada - rekla je Zejna svojevremeno, prenosi Blic.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Porodila se Sanja Kužet
Porodila se Sanja Kužet
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana