»Zečica« kao učiteljica

Agencije
»Zečica« kao učiteljica

Huan Kvadrado, jedan od najboljih fudbalera Kolumbije, koji je ove zime iz Fiorentine prešao u Čelsi, ne zna baš najbolje engleski jezik, pa je u pomoć pozvao neočekivanu osobu - "Plejbojevu" "zečicu" Karlu Hou.

Momak koji je ove zime za 26,8 miliona funti Firencu zamijenio Londonom zna samo španski jezik, a da bi se što prije snašao u redovima "plavaca" bila mu je potrebna konkretna pomoć. Karlu je upoznao tokom jednog putovanja za Los Anđeles, a ona mu je putem Instagrama ponudila svoje usluge - engleskog jezika. Iako čelnici Čelsija javno tvrde da će oni pronaći nekog ko će Huana Kvadrada podučavati jeziku zemlje u koju je došao, on je već uzeo prve časove. I, kako saznaju britanski tabloidi, u pitanju su zaista samo časovi engleskog i ništa više jer je Kvadrado vjeran svojoj djevojci, italijanskom modelu Melisi Botero.

Karla je, inače, dobro poznata britanskoj žutoj štampi. Bila je u vezi sa nekoliko fudbalera, među kojima su najpoznatiji Patris Evra i Mario Baloteli. Prije dvije godine, bivši lijevi bek Mančester junajteda, a sada Juventusa, navodno je tri mjeseca zivkao i slao poruke atraktivnoj Karli, sve dok se na kraju konačno nisu našli i proveli noć u njegovom apartmanu u Parizu. Problem je bio što je Evra oženjen i što sa suprugom Sandrom ima sina Lenija. Izbio je veliki seks skandal na Ostrvu, a kasnije se Karla pravdala da nije znala da je Evra oženjen.

"Voljela sam ga i mislila sam da između nas postoji nešto posebno. Ali, sve je bila samo laž! Žao mi je zbog njegove žene jer me tri mjeseca svakodnevno zvao i slao poruke po nekoliko puta, a nijednom mi nije spomenuo da je oženjen, a kamoli da ima djecu", rekla je Karla tabloidu "San".

"Plejbojeva" "zečica" je imala avanturu i sa nestašnim Balotelijem, a mediji tvrde da je upravo zbog nje italijanski napadač raskinuo vjeridbu sa Fani Negušom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana