Zdravko Čolić: Krijem najbliže od paparaca

Glas Srpske
Zdravko Čolić: Krijem najbliže od paparaca

Pjevač Zdravko Čolić, koji svoj život vješto skriva od očiju javnosti, nedavno je rekao da se trudi da svoje najbliže poštedi od paparaca.

- Nije da neću da se slikam sa ženom i djecom, ali nemam potrebu da se pojavljujem na naslovnim stranama novina na takav način. Naravno, ne mogu uvijek da se izbjegnu javna mjesta gdje možeš da budeš meta paparaca, ali zato mogu da se trudim da poštedim najbliže - rekao je Čolić.

Pjevač je dodao da javno pokazivanje i slikanje po svaku cijenu nema u svom vaspitanju.

- Možda je moje odrastanje na to uticalo, jer svi koji su se tada eksponirali bili su kažnjavani od lokalnog življa, tako da je moguće da tu ima neke genetske i geografske priče - smatra Čola.

Iako nerado priča o privatnom životu, Čolić je otkrio da su njegove kćerke, devetogodišnja Una i petogodišnja Lara, naslijedile očev talenat, a naročito mlađa nasljednica.

On, međutim, smatra da djeci treba dati neko muzičko obrazovanje, a onda "čekati i posmatrati kako će taj talenat da se razvija".

Iduće godine Zdravko Čolić obilježava vrijedan jubilej - 40 godina rada na estradi.

- "Sinoć nisi bila tu" je pesma sa kojom sam počeo samostalnu karijeru na "Šlageru sezone" 1972. godine. Dogodine je jubilej, koji je, bogami, pozamašan. Bilo je tu i malih pauza, jer je dobro da se ljudi malo odmore od mog lika i da se poslije opet uspostavi ta čarolija - smatra Čolić, koji na sceni isijava pozitivnom energijom i dodaje da je pjevanje uživo posebna avantura, emocionalna priča i doživljaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana