Zbog supruge Ibra seli u Milano

Glas Srpske
Zbog supruge Ibra seli u Milano

Napadač reprezentacije Švedske i španske Barselone Zlatan Ibrahimović mogao bi da se vrati u Italiju pošto je njegova supruga Helena nezadovoljna životom u Barseloni.

Ibrahimović ponavlja da želi da ostane u Barseloni, ali španski dnevnik "Mundo Deportivo" tvrdi suprotno. Katalonski list važi za najbolje informisan kada je "blaugrana" u pitanju, a već sedmicama se bavi povratkom Šveđanina u Italiju.

On je odbio Englesku, ne ide mu se u Mančester Siti i ta kombinacija otpada, ali zainteresovan je da dođe u Milan, u ovom trenutku je jasno da bi jedino pozajmica mogla da dođe u obzir jer Italijani nemaju dovoljno novca.

Razlozi su bili ne pretjerano dobra igra u premijernoj sezoni u Barseloni, kao i dolazak Davida Vilje iz Valensije, što bi mu moglo otežati put prema prvom timu.

Jedan od razloga za povratak je i Helen Seger, njegova supruga, koja se nije privikla na život u Kataloniji i želi nazad u Milano.

Ona je 11 godina starija od Zlatana, nije model ili tako nešto već ima svoju karijeru, radila je za "Svoč" i još neke kompanije u Švedskoj kada su se upoznali. Završila je ekonomiju te, prema pisanju nekih medija, kažu da ima veliki uticaj na supruga.

Upravo zbog toga se navijači Milana nadaju da bi Ibra mogao da se vrati na "Đuzepe Meacu", ali da obuče drugi dres u odnosu na onaj koji je nosio posljednji put kada je igrao u Seriji A.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana