Patriotizam pobijedio: Tanja Savić odložila koncert zbog ATP turnira

Agencije
Foto: Mondo

BEOGRAD- Dvije decenije publika širom svijeta čekala je na druženje sa Tanjom Savić na velikom beogradskom koncertu, a na sve to muzička zvijezda sada je dodala još dvije nedjelje jer je pristala da pomjeri spektakl u Beogradskoj areni sa 9.11. na 23.11.

Ovu odluku Tanja je donijela poslije konsultacija sa svojim timom saradnika ali i organizatorima velikog ATP turnira Srbija open koji će ove godine poslije duge pauze biti održan u srpskoj prestonici i okupiti neke od najboljih tenisera današnjice.

– Sve se dogodilo iznenada, jer je turnir u Gijonu u Španiji otkazan i Beogradu je ponuđeno da bude domaćin ovog značajnog sportskog događaja. Pošto se jedini datum kada turnir može da se održi preklapa direktno sa mojim koncertom, čelni ljudi turnira su nas kontaktirali i zamolili da pomerimo datum. Sa jedne strane, dugo sam čekala ovo druženje sa publikom i znam da su neki planirali i svoje slobodno vreme prema koncertu, ali sa druge strane svesna sam značaja koji za državu ima ovakva jedna manifestacija. Patriotizam je pobedio i mi ćemo koncert održati 23. novembra, samo dve nedelje kasnije. Ja ću se sa moje strane sada još više potruditi da publici priredim događaj koji nikada neće zaboraviti – rekla je ovim povodom Tanja, koja je poznata i kao jedna od omiljenih pevačica srpskih sportista pa je tako bila i specijalni gost na proslavi olimpijaca na kojoj su prisustvovali i Đoković i Jokić.

Ona je tada spomenula poštovanje koje gaji prema najboljem teniseru svih vremena tako da je sigurno i to bio jedan od faktora koji su doprinijeli da lakše donese nezahvalnu odluku.

Ovim povodom oglasio se i direktor Srbija Opena, Đorđe Đoković.

– Prosto, nije bilo nikakvog manevarskog prostora, i izuzetno smo zahvalni Tanji na pokazanom razumevanju i patriotizmu. Pozivamo je da bude naš specijalni gost na turniru, a i mi ćemo se svi potruditi da dođemo na njen koncert – rekao je Đoković.

Za stari datum kod publike vladalo je ogromno interesovanje, a sve karte koje su već kupljene važiće i za novi termin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana