Zbog nje se razvodi osnivač Gugla

Agencije
Zbog nje se razvodi osnivač Gugla

Marketing menadžerka Gugl naočara i tvorac komande “OK, glass” navodno je razlog razvoda braka jednog od osnivača kompanije Gugl, Sergeja Brina.

Mlada Amanda Rozenberg, koja je pohađala istu školu kao i sestre Midlton, našla se u centru skandala zbog afere sa milijarderom. Sergerj Brin je inače “težak” 22,8 milijardi dolara.

Zanimljivo je da je ova povučena Britanka napustila London kako bi radila u Guglu, te bila veoma nedruštvena po dolasku u San Francisko, toliko da bi sama ručala u nekom od kutaka kompanije.

Novinari “Dejli Mejla” su uspjeli da pronađu njenog bivšeg dečka, koji je izjavio da “ona zna kako da iskoristi snagu žena”.

“Odlično igra igre s muškarcima, mene je dobro provozala”, izjavio je on.

Amanda je sada glavna tema kancelarijskih tračeva i nagađanja, otkako se saznalo da je ljubavnica Sergeja Brina. Portparoli čuvene kompanije su potvrdili da Brin već mjesecima ne živi sa svojom ženom, sa kojom je u braku već šest godina i imaju dvoje djece. Ipak, njegovu vezu s Amandom nisu željeli da komentarišu.

Međutim čini se da par ni ne želi da se krije budući da su se zajedno pojavljivali u javnosti reklamirajući Gugl naočare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana