Zbog koga je Viktorija Bekam na koljenima?

Agencije
Zbog koga je Viktorija Bekam na koljenima?

Ljubav prema modi spojila je glumicu Evu Longoriju i kreatorku Viktoriju Bekam. Postale su dobre prijateljica i upravo zbog toga Evu često viđamo u kreacijama bivše Spajsice. Sada Viktorija priprema svoju prijateljicu za humanitarno gala veče koje se održava večeras u Londonu.

Na slici koju je Viktorija objavila na svom profilu na Tviteru ona je na koljenima ispred glumice, dok joj poravlja elegantnu crnu haljinu koja savršeno ističe Evine obline. Poš je bosa i baš kao i svaka kreatorka vrijedno radi na svojim kreacijama.

Inače, Eva Longorija će voditi program humanitarne večeri gdje će biti održana aukcija, ali i dodjela nagrada za one koji šire svijest o djeci i ženama širom svijeta.

Inače kada je riječ o Evinom ljubavnom životu prije samo mjesec dana mediji su pisali kako se "pomirila" s bivšim dečkom Eduardom Kruzom sa kojim je raskinula pre skoro godinu dana, ali glumica je sada već u zagrljaju novog dečka Hosea Antonija Bastona direktora "Televise" najveće medijske kuće u Južnoj Americi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana