Zbog kćerke brak Toma i Kejti u krizi

Glas Srpske
Zbog kćerke brak Toma i Kejti u krizi

Tom Kruz i njegova supruga Kejti Holms opet su na "ratnoj nozi". Najnoviji "kamen spoticanja" između holivudskih supružnika je, ni manje ni više, već obrazovanje njihove kćerke Suri. Da se Tom i Kejti često razilaze u mišljenjima, svi već odavno znaju. Najnoviji trač oko čega se supružnici svađaju jeste način na koji će se školovati malena Suri.

I dok poznati glumac insistira da se njegova najmlađa kćerka podučava kod kuće od strane privatnog profesora, baš kao i njegova starija djeca Konor i već punoljetna Izabela, Kejti misli drugačije. Ona želi da Suri ide u privatnu školu.
- Suri će navršiti pet godina u aprilu i vrijeme je da započne svoje obrazovanje. Upravo je njeno obrazovanje uvelo pometnju i izazvalo pravu krizu u braku poznatih supružnika - tvrdi jedan od izvora.

Osim načina na koji će se školovati kćerka, poznati par neprestano se svađa i oko Tomovog čestog odsustva iz kuće i čestih putovanja, koja glumici nikako ne odgovaraju.

Možda se nova svađa mogla naslutiti i prije nekoliko dana kada je inače ležerna Kejti pokazala sve svoje čari. Poslije dugo vremena, glumica je pokazala kako izgleda kada se "sredi". U editorijalu za magazin "Elle", supruga i majka probudila je u sebi divlju stranu i snimila fotografije kakve će se dugo pamtiti. Naslovnicu magazina za februar krasiće upravo Kejti koja je, izgleda, odlučila da ponovno zagolica maštu svojih obožavalaca. Ženstvena, seksi i provokativna, pokazala je svoju divlju stranu i pozirala u crnoj haljini dubokog izreza koja je više otkrivala nego pokrivala.

Iako nije pokazala previše, uspjela je da zagolica maštu i ostavi utisak na muški dio publike, a već tada su se mnogi pitali kako će njen dragi Tom reagovati na ovakve provokativne fotografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana