Zbog Ivana Bosiljčića tonac dobio otkaz

Glas Srpske
Zbog Ivana Bosiljčića tonac dobio otkaz

Tokom trodnevne manifestacije Karlovačka berba grožđa, na kojoj je u slavu vina u Sremskim Karlovcima priređen bogat kulturno-umjetnički program, Ivana Bosiljčića je na tonskoj probi žestoko izvrijeđao momak koji je bio zadužen za ozvučenje. Iznervirani glumac je odustao od nastupa, a tonac je smijenjen.

- Tog momka su Bosiljčić i Dejan Lutkić istjerali iz takta svojim zahtjevima, pa ih je opsovao riječima: "Je.o vas onaj ko vas je doveo ovde!". Zbog čega, to znaju samo njih trojica! Ivan je na to samo rekao: "Ima nešto što se zove ponos!" i demonstrativno otišao, a tonac je zbog toga istog trenutka dobio otkaz - rekao je neimenovani izvor i dodao:

- Bosiljčić je, inače, bio najavljen i za kabare "Putuj, Evropo", u kojem, osim njega, učestvuju Goran Sultanović i Lutkić, ali su oni, dva dana pre ovog skandala, odigrali predstavu bez njega. Bosiljčić je na dan incidenta ponovo najavljen kao jedan od prijatelja Ljiljane Stjepanović u "Ciganskom kabareu", ali posle frke sa toncem, ni tad nije nastupio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana