Zavirite u raskošan dom Bijonse i Džeja Zija FOTO

Agencije

Pogledajte kako izgleda raskošni dom u kom Bijonse i Džej Zi provode ljeta...

Talentovana Bijonse Nouls uspjeh je postigla još kao članica ritam i bluz grupe Destiniz čajld, da bi zatim nastavila solo karijeru, koja joj je donijela svjetsku slavu. Njen debi album „Dangerously in Love" dostigao je platinasti tiraž i osvojio pet Gremija, a slijedeći album „B’Day" doneo joj je još jednu Gremi nagradu ostvarivši trostruki platinasti tiraž.

Pjevačica je ukupno bila nominovana 508 puta za različite nagrade, od toga je osvojila je 11 MTV nagrada za najbolji video, 16 Gremija, 7 nagrada časopisa Bilbord. Sem toga, osvojila je nominaciju za Zlatni globus i nagradu SAG u kategoriji najbolje glumice.

Nakon udaje za repera, producenta i muzičkog mogula Džeja Zija, bilo je potpuno jasno da će Bijonse suvereno zavladati svjetskom muzičkom scenom.

Otkada je na nacionalnoj televiziji, za vrijeme nastupa, objavila da je trudna, pjevačica praktično više ne silazi sa naslovnih strana.

Jedna od poslednjih vijesti o Bijonse glasi da je pjevačica sa mužem i ćerkom u avgustu iznajmila raskošnu vilu u Hemptonima za 400.000 dolara.

Vila u Hemptonima u kojoj je pjevačica sa porodicom provela mjesec dana procijenjena je na 43,5 miliona dolara.

"Dvorac od pijeska", kako se još naziva ova raskošna kuća, sadrži devet spavaćih soba i 11 kupatila raspoređenih u njenom glavnom dijelu, dok postoji i zasebna gostinjska kuća.

Kuća se nalazi na imanju od 12,5 hektara, i takođe sadrži kuglanu, spa centar, košarkaški teren, rampu za skejtbord, didžej kabinu i karaoke binu. Tu su i devet kamina, bazen i garaža u koju može stati osam automobila.

Sve zvuči skoro kao da bi moglo biti vrijedno mjesečne rente od fantastičnih 400.000 dolara, ali to muzičkim zvijezdama izgleda ljetos nije predstavljalo problem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana