Zavirite u dom Đokovića: Javnosti otvorena vrata luksuzne vile u Španiji (VIDEO)

Blic
Zavirite u dom Đokovića: Javnosti otvorena vrata luksuzne vile u Španiji (VIDEO)

Srpski teniseri, čini se, veoma vole Španiju. Nakon Ane Ivanović, koja skoro deceniju posjeduje nekretninu na Majorci, Novak i Jelena Đoković 2020. godine takođe su poželjeli da sebi priušte jednu luksuznu vilu na Pirinejskom poluostrvu, pa su tako postali vlasnici velelepnog zdanja u Marbelji, koje ih je koštalo 10 miliona dolara. Sve su renovirali prije dvije godine i sad svaki kutak ostavlja bez daha.

Najbolji srpski i svjetski teniser Novak Đoković vlasnik je većeg broja nekretnina u više zemalja svijeta - uključući, pored Španije, Monako, Srbiju, ali i SAD, gdje posjeduje jednu u Njujorku. Nedavno je u prvi plan 'izbila' gorepomenuta vila sa bazenom u Marbelji i to nakon što je španski magazin "The Luxominist" eksluzivno snimio i objavio svaki pedalj enterijera i eksterijera luksuzne rezidencije našeg teniskog asa.

U vili, koja se prostire na oko hiljadu kvadratnih metara, dominiraju svijetle boje, a i sama fasada je bijela. Kuhinja je, takođe, potpuno bijela, a svijetle tonove savršeno 'razbijaju' jarko crvene stolice oko kuhinjskog stola.

Dominiraju svijetle boje na zidovima

Prostrana dnevna soba je u svijetlo bež nijansi, a, kao i u kuhinji, Novak i Jelena su 'monotonost' izbjegli namještajem u lila varijanti.

Ono što posebno privlači pažnju i 'odudara' od pastelnih nijansi, koje su dominantne na zidovima luksuznog zdanja u vlasništvu našeg tenisera i njegove supruge, jeste jedna od spavaćih soba, koja je okrečena u jarko žutoj nijansi.

Grandiozna kuća, naravno, posjeduje i teretanu, bilijarski sto - za razbribrigu, igru i opuštanje, kao i veliki bazen u dvorištu, odakle pogled seže na more.

Vila uređena po feng šui pravilima

Primjećujemo i da su se Novak i Jelena Đoković prilikom renoviranja odlučili za mnogo velikih prozora u svim prostorijama u želji da im u domu uvijek bude što više prirodne svjetlosti.

Kako su komšije svojevremeno tvrdile, slavni teniser i njegova supruga kuću uređuju po feng šui pravilima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana