Zatni globus: Najbolje i najgore obučene slavne dame

Glas Srpske
Zatni globus: Najbolje i najgore obučene slavne dame

Svečana dodjela Zlatnog globusa održala se po 71. put sinoć u Los Anđelesu.

Kako se ova dodjela nagrada smatra jednom od najprestižnijih, mnoge poznate dame dale su sve od sebe kako bi izgledale vrhunski na crvenom tepihu. Ipak, nekima to baš i nije pošlo za rukom. Pogledajte našu listu najbolje i najgore obučenih zvijezda na crvenom tepihu.

Margot Robi i Dru Barimor

Zvezda filma "The Wolf of Wall Street" Margot Robie mamila je uzdahe u toaleti Guči dubokog dekoltea, optočenoj dijamantima. S druge strane trudna Dru Barimor potpuno je omašila kombinaciju i pojavila se u "toaleti" koja nema ni dašak glamura.

Ema Votson i Obri Plaza

Mlada glumica voli da rizikuje kada je u pitanju crveni tepih, a ovaj put je oduševila prisutne te na pravi način odijenula haljinu i pantalone u istoj kombinaciji. Obri Plaza pak, nije pobrala nijednu pozitivnu kritiku za svoju "ljubičanstvenu" i "tetkastu" kombinaciju.

Zoi Dešanel i Amber Herd

Zvezda serije "New Gorl" u svom stilu iznijela je predivnu bež Oskar de la Renta toaletu, dok je lujepa Amber Herd potpuno omašila sa teget Versaće kreacijom (ne mogu svi da budu Anđelina).

Naomi Vots i Džulija Roberts

Naomi je izgledala kao boginja u zlatnoj Tom Ford toaleti. Sve na njoj je "vrištalo" luskuz i stil! Ipak, njena koleginica Džulija Roberts nije se proslavila Dolče i Gabana kreacijom koju je izabrala. Haljina i košulja, stvarno?

Kejt Bekinsejl i Kajli Kuoko

Prelijepa Kejt je priznala da je zamalo izbiegla da joj ne pukne haljina nasred crvenog tepiha. Ipak, ona je metalik haljinu s potpisom J. Mendele uspjela da odijene na pravi način i pobere samo pozitivne kritike. S druge strane, zvijezda serije "Štreberi" Kajli Kuoko ponela je svima pomalo nejasnu haljinu.

Tejlor Svift i Sandra Bulok

Tejlor Svift sve polazi za rukom pa tako i moda. Dvadesetčetvorogodišnja pjevačica pojavila se u sofisticiranoj totaleti marke Karolina Herera, a Sandra Bulok potpuno je omanula u Prabal Gurung „toaleti" koja izgleda prilično jeftino.

Sofija Vergara i Dženifer Lorens

Budimo iskreni... Šta god da Sofija Vergara obuče stoji joj, ali glumica pametno bira svoje kombinacije pa je izabrala upravo onu koja naglašava njene obline. Mlada Dženifer Lorens pak, u posljednje vrijeme pravi sve više modnih grešaka pa se tako pojavila u bijeloj "venčanici" koja se stopila s njenim tenom. I, šta je ovo crno oko njenih kukova?

Džilijan Anderson i Zoe Saldana

Džilijan je uvijek u klasično elegantnom fazonu, pa tako nema rizika da će omašiti kombinaciju. Ipak, Zoe Saldana je obukla haljinu koja doseže neki sasvim novi nivo neukusa.

Zvezda serije "Moderna porodica" Sofija Vergara blistala je sinoć u dvije kombinacije. Iako prva ističe njene prekrasne obline, druga odiše istinskim holivudskim glamurom, zbog čega je redakcija Super žene jednoglasno proglašava najbolje obučenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana