Zašto se Viktorija Bekam nikad ne smije?

Agencije
Zašto se Viktorija Bekam nikad ne smije?

Ima divnog supruga, četvoro zdrave djece, uspješnu modnu imperiju i tonu novca, ali Viktorija Bekam uvijek djeluje tako nesrećno. Zbog čega?

„Dosta sam se smijala na slikama ranije", kaže bivša članica Spice Girls u intervjuu za septembarsko izdanje magazina Glamour, koje je i uređivala. „Mislim da sam prestala da se smejim kad sam ušla u modu. Moda mi je ukrala osmijeh! Ja sam stvorila tu osobu. Ne kažem da to nisam ja, ali ne bih rekla ni da sam to ja u cjelini... To je samo oklop koji navučem na sebe".

Moda je možda ukrala Viktoriji osmijeh, ali joj je dala i razlog da bude kreativna - i pomalo drska. Kao gošća-urednica Glamura, ona je uživala u biranju boja i fotografija za članke, čak je napravila i sopstvenu listu modnih savjeta, tj. stvari koje treba izbjegavati: „Brodarice (osim ako zaista niste na brodu), bermude, prsten u nosu, ’Crocs’ obuću i najlonke boje kože".

U septembru prošle godine, samo dva mjeseca nakon rođenja kćerke Harper, Viktorija je izlagala novu kolekciju na Nedjelji mode u Njujorku. Tom prilikom Dejvid Bekam je prvi put prisustvovao reviji. „Ranije je uvijek radio nešto ili trenirao", kaže Viktorija. „Ali ja nikad nisam bila nervoznija niti pod većim pritiskom. Pozvala sam ga i rekla, Želim da dođeš, treba mi zagrljaj. Stvarno mi treba’. Mislim da se iznenadio, ja ga inače ne smaram sa previše detalja oko svog posla... ali mislim da se oduševio cijelim događajem".

Iako priznaje da uspjeh na svim životnim poljima zahtjeva „dosta žongliranja", Viktorija nema namjeru da uspori. Upitana gdje vidi sebe i svoju porodicu u budućnosti, rekla je da, osim što želi da svi budu srećni i zdravi, voljela bi „da svoj biznis lagano razrađuje i da učini da se žene osjećaju moćnijim, ljepšim i samouvjerenim. I nikad ne odbacujem mogućnost još jedne bebe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana