Zašto se Rita Ora dva puta pojavila u istoj toaleti?

Agencije
Zašto se Rita Ora dva puta pojavila u istoj toaleti?

Mlada pjevačica začuđujuće je brzo dospjela na A listu zvanica Met Gala bala koji se odigrao prije dvije večeri u Njujorku.

Za zanosnu bijelu toaletu pjevačica je dobila samo pohvale. Ipak, Rita je ludu noć nastavila pa se tako naočigled mnogih ljudi ujutru prošetala u istoj toaleti, i to u prometnoj robnoj kući.

Cica sa naslovnice američkog izdanja magazina "Vog" viđena je u utorak popodne u robnoj kući Barnis sa nepoznatim muškarcem u istoj haljini.

"Rita se u Barnisu pojavila u istoj odjeći. Bila je u liftu sa nekim tipom i nosila naočare", rekao je očevidac – "Konstantno je pokušavala da se sakrije i mnogo se nervirala što su se vrata lifta stalno otvarala"

Met Gala

Veče prije toga Ora se veselila na Met Gala balu, a ko je misteriozni mladić niko ne zna. Kada su je upitali ona je odmah demantovala rekavši da to nije bila ona.

Međutim, ostaje sumnja da pjevačica demantuje navode prilično ubjeđenih očevidaca pošto je odnedavno u vezi sa britanskim di-džejem Kalvinom Harisom.

Inače, Rita je slomila mnoga muška srca. Jedan od njih je i njen bivši dečko, Rob Kardašijan koji se nakon raskida ugojio čak 18 kilograma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana