Zašto Kasper i Aniston vole Srbe?

Agencije
Zašto Kasper i Aniston vole Srbe?

Volim Srbiju i to mnogo, svojevremeno je izjavio Kasper van Din i dodao da je čovjek odande odakle mu je žena. A njegova žena je Katarina Oksenberg, kćerka kneginje Jelisavete Karađorđević.

 Van Din je priznao da nije znao da je njegova žena plave krvi sve dok ga jedan novinar prije mnogo godina nije pitao kako je biti u braku sa princezom. Iznenadio se i kada je pitao Katarinu o čemu je riječ, a ona mu je objasnila da je njena majka srpska kneginja.

  - Ljudi u Srbiji su veoma ljubazni i fini, vidim da vole Jelisavetu, stalno žele da se slikaju s njom. Znaju i Katarinu, a nekoliko njih je čak prepoznalo i mene. Ne umijem da kažem kako se zovu ta jela koja volim da jedem, ali dovoljno je da ispred mene stavite tanjir pun srpske hrane i ja sam srećan čovjek. Srbija je prelijepa i ima da ponudi toliko toga - kaže Kasper van Din.


Katarina i Kasper inače namjeravaju da snime film o njenom dedi, knezu Pavlu, zbog čega će se preseliti u Srbiju na nekoliko mjeseci.

Dženifer Aniston važi za velikog prijatelja srpske dijaspore u Americi. Ova glumica, porijeklom Grkinja, nekoliko puta je darovala novac srpskoj pravoslavnoj crkvi u Njujorku. Takođe je čest gost u našim hramovima po Americi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana