Zašto je advokatica Džonija Depa poseban pobjednik suđenja sa Amber Herd?

GS
Foto: Agencije

Kamil Vaskez, advokatica koja je zastupala Džonija Depa u suđenju za klevetu protiv Amber Herd, unaprijeđena je u partnera u advokatskoj kancelariji "Brown Rudnick".

„Vaskezova je izbila u prvi plan tokom unakrsnog ispitivanja Amber Herd. Kamilin nastup tokom suđenja Džoniju Depu dokazao je svijetu da je spremna da napravi sljedeći korak", istakao je Vilijam Baldiga, predsjednik i izvršni direktor kompanije "Brown Rudnick", navodi se u saopštenju za javnost.

Vaskezova se na suđenju istakla svojim stilom ispitivanja - ponekad rezervisanim, ponekad agresivnim. Ona je vodila Depa kroz njegovo svjedočenje tokom nekoliko dana na klupi za svjedoke u sudnici u Ferfaksu u Virdžiniji.

U objavi na Tviteru, advokatska kancelarija "Brown Rudnick" objavila je da je Vaskezova sada unaprijeđena u partnera.

Nakon saopštenja, mnogi su ovu odluku pozdravili brojnim čestitkama na društvenim mrežama.

Advokatica je postala senzacija na internetu zbog svoje pravne stručnosti i briljantnosti u sudnici, prenosi RTS.

Tokom suđenja, Vaskezova je unakrsno ispitivala Amber Herd, a jedan od najvažnijih trenutaka bio je kada je pitala glumicu da li je donirala sedam miliona dolara u dobrotvorne svrhe, kao što je obećala.

Džoni Dep je dobio spor po tužbi za klevetu protiv Amber Herd pošto joj je naloženo da glumcu isplati 15.000.000 dolara odštete. Međutim, porota je gospođi Herd dodijelila dva miliona dolara za dio protivtužbe, zato što je Depov advokat - njene optužbe da ju je bivši muž zlostavljao - nazvao prevarom. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana