Zašto Brus nije prisustvovao prosidbi Kim Kardašijan?

Agencije
Zašto Brus nije prisustvovao prosidbi Kim Kardašijan?

Iako je bio dvadeset godina u braku sa Kris Džener, Brus Džener nije bio pozvan na spektakularnu prosidbu Kim Kardašijan. Sve to se objašnjava činjenicom da je prosidba snimana za rijaliti o porodici, pa bi bilo čudno za nastavak šoua da se tu pojavio Brus budući da se par zvanično rastao.

Pošto je Brus želio da se udalji od porodice Kardašijan i sve medijske pažnje, izgleda da je dobio šta je želio. Majka Kris ne želi da Brus prisustvuje porodičnim događajima, pa čak nije pozvan ni na veridbu Kim i Kanjea, kojoj su prisustvovali mnogi prijatelji i porodica.

Izvor za "Holiwood Life " rekao je kako Brus nije bio na spisku zvanica zbog snimanja vjeridbe za rijaliti emisiju o porodici i bilo bi čudno da se Brus kao bivši muž Kris, pojavi na porodičnom događaju.

"Na kraju sve se vrti oko šoua, ostalo nije važno", zaključio je izvor i dodao: "Jedan dan kod njih sve može da bude u redu, dok drugi dan sve može biti drugačije. To je razlog zašto i Lamar Odom, suprug Kloe Kardašijan nije prisustvovao veridbi. U toku je snimanje njihovog šoua i ne žele da se lončići pobrkaju".

Razumijemo da je u pitanju šouu i da su potrebe snimanja na prvom mjestu, ali izgleda da je ova odluka previše oštra prema Brusu, budući da, iako nije biološki otac Kim, bio je uz nju najveći dio njenog odrastanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana