Zaratili Viktor i Jelena

Glas Srpske
Zaratili Viktor i Jelena

Poslije koleginice Ane Ivanović srpska teniserka Jelena Janković je zahladnjela odnose i sa kolegom Viktorom Troickim.

Iako srpski tenis konstantno bilježi uspjehe, najviše zahvaljujući Novaku Đokoviću, lični odnosi među najboljim teniserima i teniserkama nisu na najvišem nivou.

Nakon što je ranije objavljeno da dvije najbolje srpske teniserke nisu u dobrim odnosima, srpski mediji navode da je Jankovićeva zaratila i sa Troickim.

Jelena je u sukob s Viktorom, vjerovali ili ne, došla zbog masera. Nesporazum se dogodio prošle godine tokom priprema, kada su se Jankovićeva i Troicki zajedno našli u istom hotelu, a frku je napravila mama najbolje srpske teniserke - Snežana.

- Viktor je bio na masaži, a u jednom trenutku je u sobu uletela Jelenina mama Snežana i počela da urla na njega i masera, tvrdeći kako on nikako ne može da bude na redu za masažu pre njene ćerke. Viktor je tada opsovao i zaista je bila neprijatna situacija - otkriva jedan od bliskih prijatelja srpskog tenisera.

Viktor i Snežana su potom razmijenili veoma neprijatne riječi, a pominjali su se čak i krajevi iz kojih dolaze dvije porodice.

- Jecina mama mu je zapretila da se ne raspravlja s njom, jer su oni sa Zvezdare i da bi mogao loše da prođe, na šta joj je Viktor odgovorio da se ne plaši nikakvih pretnji, jer je Dorćolac - dodaje izvor.

Da na relaciji Troicki-Janković nešto nije u redu, govori i podatak da Viktor nekoliko meseci kasnije, tokom turnira u Majamiju nije želeo ni da se pozdravi s Jeleninom porodicom.

- Jecina braća, koja poznaju odranije Viktora, želela su da se pozdrave s njim tokom turnira u Majamiju, gde žive, ali je on samo okrenuo glavu, ne želeći da ima bilo kakav kontakt s tom porodicom - rekao je prijatelj srpskog tenisera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana